Digital Bokföringsbyrå - Advertus Revision - Kontakta oss: info@advertus.se
16695
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16695,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Digital Bokföringsbyrå

Digital Bokföringsbyrå

Är ni i behov av Digital Bokföringsbyrå?

Advertus Revison är en Digital Bokföringsbyrå som kan hjälpa er med era ekonomi behov.

När vi startade 1990 ville vi erbjuda en bra Digital Bokföringsbyrå för våra kunder och vår kunskap tillförfogande med 100% nöjd kundgaranti.

På Advertus revison har vi som målsättning att vara en värdefull resurs för våra kunder och en av branschens bästa Digital Bokföringsbyrå.

Bestäm vilka delar du vill göra själv

Som en Digital Bokföringsbyrå arbetar du i en webbaserade fakturerings- och bokförings miljö,. Du kan sköta din fakturering och bokföring online i datorn, surfplattan och smartphonen och behöver aldrig tänka på backup. Du bestämmer vilka delar av administrationen du vill göra själv och vad du vill ha hjälp av oss med för vi är just den digitala bokföringsbyrå ni söker.

Som en digital bokföringsbyrå utgår från varje kunds specifika behov och utformar uppdraget tillsammans med dig, så att du får de tjänster och den information du behöver som beslutsunderlag för att driva verksamheten.

Vi kan ge dig ett fast pris som inkluderar;

  • Löpande bokföring
  • Bokslut
  • Årsredovisning
  • Deklarationer
  • Möte i samband med bokslut
  • Rådgivning

Det är viktigt med utbildning och kunskap därför ser vi till att Samtliga anställda på byrån vidareutbildas kontinuerligt för att kunna motsvara dessa förväntningar och alltid leverera upp till våra klienters önskemål.

Att ha en öppen och rak kommunikation med våra kunder ser vi som en självklarhet och har det som som ett grundpelare i vår verksamhet.

En Digital Bokföringsbyrå med framtid perspektiv..

På Advertus Revision ser vi till att ni får en korrekt och bra Digital Bokföringsbyrå som ni kan vara nöjd med-

Advertus revision är med i Far det är branschorganisationen för revisorer och rådgivare, och genomgår kontinuerligt kvalitetskontroller.

vi till att Samtliga anställda på byrån vidareutbildas kontinuerligt för att kunna motsvara dessa förväntningar och alltid leverera upp till våra klienters önskemål när ni anlitar oss som Digital Bokföringsbyrå.

Varmt Välkomna till oss på Advertus Redovisvingsbyrå när ni behöver en Digital Bokföringsbyrå.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa till med rådgivning, revision och ekonomitjänster?

Hör av dig genom formuläret nedan eller ring oss gärna.