Rådgivning - Advertus Revision
16046
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16046,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Rätt kunskap hjälper ditt företag utvecklas

Samhället förändras allt snabbare, nya affärsidéer uppstår och det kommer ständigt nya lagar och bestämmelser. Med en proaktiv kundanpassad rådgivning kan vi vara ditt bollplank och se till att du som företagare kan se framåt med relevant information som grund.

 

Som revisor eller redovisningskonsult i ditt företag är vi väl insatta i företagets verksamhet vilket är en stor fördel när det kommer till rådgivning. Utöver våra medarbetares kompetens har vi även ett brett nätverk av experter inom både skatt och juridik.

Kanske planerar du att expandera den verksamhet du bedriver? Eller står du inför ett generationsskifte eller avveckling? Vilken fas du än befinner dig i uppstår frågor och där kan vi hjälpa till. Det kan vara skattefrågor, för företaget eller för dig som ägare, köp eller försäljning av företag, omstrukturering eller delägaravtal.

 

Ta kontakt med oss så tar vi ett möte, per telefon, digitalt eller fysiskt, och går igenom förutsättningar och frågeställningar inför rådgivningen.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa till med redovisning, revision och rådgivning?