Redovisning - Advertus Revision
16043
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16043,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Bestäm vilka delar du vill göra själv

Redovisningen visar hur företaget går och mår och är ett viktigt beslutsunderlag för dig som företagare. Vi hjälper dig se över ditt företags ekonomi och rutiner och med digitalisering av redovisningen kan även rutiner förenklas och redovisningen blir mer dagsaktuell.

 

Vi jobbar i webbaserade fakturerings- och bokföringsprogram. Du kan sköta din fakturering och bokföring online i datorn, surfplattan och smartphonen och behöver aldrig tänka på backup. Du bestämmer vilka delar av administrationen du vill göra själv och vad du vill ha hjälp av oss med.

 

Vi är en fullservicebyrå vilket betyder att vi erbjuder våra kunder alla typer av tjänster inom redovisning och administration. Som kund hos oss får du en personlig redovisningskonsult som tar hand om ditt företags redovisning och som kan sköta kommunikationen med myndigheter och andra intressenter.

 

Vi utgår från varje kunds specifika behov och utformar uppdraget tillsammans med dig så att du får rutiner som är enkla och effektiva och som genererar rapporter med aktuell och begriplig information.

 

Några av de tjänster vi kan hjälpa dig med är;

 

  • Löpande bokföring
  • Bokslut
  • Årsredovisning
  • Deklarationer
  • Möte i samband med bokslut
  • Rådgivning

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa till med redovisning, revision och rådgivning?