Om Oss - Advertus Revision
16048
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16048,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Om oss

Advertus Revision etablerades 1990 och vi har alltsedan starten haft som målsättning att vara en värdefull resurs för våra kunder. Vi har lång och bred erfarenhet av vad det innebär att driva företag och kan därför vara stöd och rådgivare både till företaget och till dig som ägare.

 

Vår verksamhet bygger på förtroende, kompetens och integritet. Du ska som kund kunna lita på att de tjänster vi levererar håller hög kvalitet och att de är relevanta för dig utifrån dina behov och önskemål. Samtliga anställda på byrån vidareutbildas kontinuerligt för att kunna motsvara dessa förväntningar och vi vill ha en öppen och rak kommunikation med våra kunder.

 

Vi är medlemmar i Far, branschorganisationen för revisorer och rådgivare, och genomgår kontinuerligt kvalitetskontroller.

 

I vårt nätverk ingår förutom kollegor även specialister inom redovisning, moms, affärs- och skattejuridik. Genom detta nätverk säkerställer vi att vi har den kompetens som krävs för att möta våra kunders krav och önskemål.